Onze instagram feed wordt altijd automatisch bijgewerkt. Zo blijf je direct op de hoogte. Meer nieuws lees je als je naar beneden scrollt. 

December 2023

Opening Kringkoop Lindeboom groot succes

Op zaterdag 11 november knipte wethouder Cees van Uden de kerstslinger door voor de opening van de 2e winkel van Kringkoop in de Lindeboom. 

Ruim een half uur voor de opening stond er al een lange rij voor de jaarlijkse Kerstverkoop. En dat bleef de hele dag zo: rond 1.500 mensen bezochten die dag de nieuwe winkel en de rij voor de kassa bleef lang. 

De bezoekers waren enthousiast over de nieuwe winkel. Gelukkig heeft Kringkoop een grote voorraad aan kerstartikelen en bleven de schappen goed gevuld. Ook de komende weken is er nog kerstverkoop. 

Vanaf 6 januari verkoopt Kringkoop Lindeboom tweedehands kleding. De winkel aan de Constructieweg blijft open voor de verkoop van onder meer meubels en huisraad.

November 2023

Kringkoop opent kleding-only winkel

Onze kleding is verhuisd! De nieuwe kledingwinkel bevind zich nu aan de Lindeboom 13a in Mijdrecht. Open van maandag t/m zaterdag van 9:30 tot 17:00.

September 2023

1000e woningontruiming!

Wij hebben de 1000e woningontruiming uit het bestaan van Kringkoop gedaan! Een mooie mijlpaal. Wil jij ook een woning laten ontruimen? Bekijk dan onze diensten en vraag direct een offerte aan.

Augustus 2023

Kringkoop op instagran

Kringkoop is vanaf heden te volgen op instagram!