Kringkoop – Constructieweg 66 – Mijdrecht – 0297-250393

Overtollige spullen

Ooit eens gekeken wat er in afvalcontainers aan bruikbare spullen terechtkomt? Het is verbazingwekkend wat wij in ons huishouden overhouden en vaak gedachtenloos weggooien.
Je besluit een nieuw bankstel te kopen, een nieuwe TV, het huis van je oude tante moet leeggeruimd worden, die verzameling oude langspeelplaten moet maar eens weg, de kast met kleren waar je op uitgekeken bent, dat incomplete servies, speelgoed van de kinderen die allang het huis uit zijn. Je verhuist en besluit maar eens flink op te gaan ruimen. Wat doe je met al die doorgaans nog prima bruikbare spullen? Bij het grof vuil zetten? In de container van de gemeente gooien? Nooit meer doen!
Kringkoop is het aangewezen adres om al uw overbodige spullen op een prettige manier kwijt te raken en ze een tweede leven te geven. Kringkoop heeft ruime openingstijden speciaal voor het afleveren van goederen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de goederen te brengen, dan halen wij uw spullen uiteraard bij u op.
Binnen de gemeenten De Ronde Venen, Breukelen, Kockengen en Nieuwer Ter Aa doen wij dat gratis. Wij nemen het mee naar ons magazijn, repareren zo mogelijk en bieden het tegen zachte prijsjes weer te koop aan. Zo leveren u en wij onze bijdrage aan het verminderen van de afvalberg en bieden wij tegelijkertijd extra werkgelegenheid aan ruim 25 mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.
Daar vaart iedereen wel bij!
Bel 0297-250 393 en wij halen het GRATIS bij u thuis op.

Elektrische apparaten
Sinds 1 januari 2000 is de inzameling van elektrische apparaten veranderd. Deze
apparaten moeten nu apart worden ingezameld. U kunt ze dus niet bij het grof huishoudelijk afval of restafval doen. In de gemeenten de Ronde Venen, Breukelen, Kockengen en Nieuwer Ter Aa zamelt Kringkoop de elektrische apparaten gratis in. Ze worden nagekeken, indien nodig gerepareerd en dan weer verkocht.
Grote apparatuur wordt zelfs verkocht met een garantie van drie maanden. Onbruikbare apparaten worden op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze afgevoerd. Via Kringkoop krijgen uw apparaten een nieuwe eigenaar.
Kleine apparaten, zoals audio, video, huishoudelijke apparaten, kunt u natuurlijk ook tijdens de openingstijden naar Kringkoop brengen.
Kringkoop zamelt overigens ook lege inkjet- en tonercartridges in. Zo dragen we samen bij aan een gezonder milieu!