Kringkoop – Constructieweg 66 – Mijdrecht – 0297-250393

Kringkoop

Ophaalservice

Actueel

Acties

Corona

!!! De winkel is nog gesloten !!!

Vanaf woensdag 3 maart mogen we gelukkig weer beperkt klanten ontvangen.

We gaan werken met een tijdslot van 30 minuten per klant. Er mogen 4 klanten per tijdslot naar binnen.

Vanaf a.s. maandag 1 maart kan iedereen naar Kringkoop bellen om een afspraak in te plannen om te komen winkelen.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om uw spullen/goederen te brengen of af te leveren bij kringkoop en/of bij de containers

We streven er naar om dit weer open te stellen op maandag 29 maart.

Tot die tijd is wel de container op de gemeentewerf in Abcoude beschikbaar en staan wij elke zaterdag op de gemeentewerf in Mijdrecht.

Voor boedelruimingen kunt u bellen naar 06-11533104 --- LET OP: Alleen voor boedelruimingen!!!


Zoekt u goede spullen voor een aantrekkelijke prijs?

Kringkoop heeft een geweldige grote sortering aan uiteenlopende spullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop. Al jaren op zoek naar die ontbrekende ontbijtbordjes van dat leuke jaren 60 servies, een klein TV-tje voor op de slaapkamer of in de caravan, een stelletje extra truien voor het werken in d tuin, zoon of dochter die gaat studeren en op kamers gaat wonen maar weinig kan of wil uitgeven voor de inrichting? Of gewoon lekker snuffelen in goed gevulde kledingrekken met alles wat je op kledinggebied maar kunt verwachten? Een stel leuke blouses of die vlotte rok. Dat setje pannen of die wasmachine voor het tweede huis in Frankrijk. Een flinke stapel boeken voor in de vakantie of net die ene titel die aan je verzameling detectives of collectie langspeelplaten ontbrak?
Kringkoop heeft ongeveer alles wat je maar enigszins in en rond het huis aan huisraad, gebruiksgoederen en kleding kunt verwachten. Goed en bruikbaar spul tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het moet wel gek gaan als u bij ons met lege handen de deur uit gaat. Zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan het verminderen van de afvalberg!